Husägare

Nu är huskontraktet skrivet och från och med 15 maj är jag husägare till 175 kvadrat, cirka fem kilometer väster om Söderhamn.
Stort var ordet.
Huset är gult och med fem stora rum, varav en del gigantiska. En order: besök oss.

En underbar...

... bok har jag fått att recensera. Den heter Du vet att du är man...
Därefter följer diverse egenskaper som onekligen går att applicera på oss karlar. Ett exempel:
... om du tycker att det är pinsamt att behöva leta upp en adress på kartan, men tufft att hitta den via GPS.
... om du inte förstår poängen med att ha likadana påslakan på båda sidor av dubbelsängen.

Hus

I morgon, läs 23 mars, skriver jag på kontrakt på hus i Söderala, cirka 5 kilometer väster om Söderhamn. Stort, spännande och otroligt kul.
Återkommer med mer info.

Satt...

... på bordtennissemifinal i Söderhamn i går och konstaterade: Vilken osannolikt bra underhållning! Hur människor kan hantera en liten plastboll på det sättet en pingisspelare gör, det är inget annat än osannnolikt.

Tjafs

Så börjar sprickorna mellan allianspartierna bli allt mer synliga. C och fp är i luven på varandra och Littorin försvarar blockaden av restaurangen i Göteborg, ja, herregud vilken soppa. Hur länge kan de regera? Lägg därtill den märkliga a-kassepolitiken och allt ter sig än mer märkligt.
Ridå.

Färjestad

Färjestad har så smått börjat vandringen mot SM-guld. I kväll är det match nummer två mot Mora: 6-0?
Ipswich vann i engelska andraligan i förrgår och när samtidigt Färjestad och Blackpool vann kunde jag kvittera ut 760 kronor dagen efter. Det är det som kallas säker trippel.

Ny stad, nya namn...

... nya arenor, nya felpass, nya träben, nya "vi hade stolpe ut" - men kul hittills, efter fyra dagar. Sitter på Söderhamsn-Kuriren lördag morgon för att göra mitt första helgpass med den ovan nämnda idrottsmenyn framför mig. Företagshockey i dag; Sune Knätackling och Benny "Vad är offside?" Icing blandas med ortens division 2-spelare. En härlig pytt i panna kan det bli. Frågan är bara: Var ligger isstadion? Fotografen får lotsa mig. Sedan, i kväll: en flarra rött och en köttbit. I vegetarianernas land är det en raritet, men desto godare när den väl ligger där redo att sätta tänderna i.