Tog vad hon hade

Hon heter nästan Kajsa Varg, fast mer rätt är Kaisa Varis. Hon är före detta skidåkare och hade just sadlat om till skidskytte. Som skidåkare åkte hon fast för epo-dopning, stängdes av och kom tillbaka - som skidskytt. Vad gör hon då? Jo, dopar sig igen på samma sätt. Kajsa Varg tog ju som bekant vad hon hade, vilket verkar vara samma princip den oerhört korkade Kaisa Varis anammat - hon tog vad hon hade, och åkte dit igen.
Ridå.

Bordtennis

Fick den äran att skriva elitseriebordtennis i går och faktum är att det finns få sporter som kan mäta sig med denna snabba och handsvettsframkallande idrott. Särskilt när den är på den nivå det var i går när två av Sveriges främsta lag, Söderhamn och Gröstorp, möttes. Det var jämnt, det var spännande och det var makalöst att se hur dessa bollvirtuoser behandlar pingisbollen. Får du chansen - kolla elitseriebordtennis, eller på annan nivå om så bjuds.

Vinterbaddare

Vinterbaddare
Söderalas vinterbadare. Det var nollgradigt och skönt i vattnet när jag denna vinterdag klev ner i vaken och poserade framför fotografen...


... i en studio i Sörmland för nio år och 15 kilo sedan.

Söderala

Söderala
Första bilden på huset vårat i Söderala. Det är hunden Grynet som poserar framför och hon gör det i sin av Lisa sydda vinterkostym.

Har ni tänkt...

... på att för några år sedan hade vi en Friggebod i politiken och nästa år kan vi ha en Barack!

Förkylt

En enkel liten simpel förkylning skulle det kunna kallas, men när man vaknar och har känslan av att ha mannagrynsgröt i huvudet då är det lite... synd.

Nyår?

Har nyår passerat? Vill minnas att jag hörde Jan Malmsjös stämma i rusdimmorna häromnatten. Blev en ganska blöt tillställning och jag smakade på det mesta som fanns i flytande form: veteöl, öl, rött och vitt vin, whisky, likörer och groggar. Och kul hade vi 14 som samlats för att fira in det nya året, jo, det är jag övertygad om.
Gott nytt, förresten!