Skidstart

I helgen drar skidsäsongen igång. Kalla och Södergren och gänget, de verkliga styrkefenomenen i idrottsvärlden om ni frågar mig, kör igång i vitskrudade Bruksvallarna där Anders Blomquist spårat.

Såg ni det?

Plus och Uppdrag granskning bjöd genial journalistik igen. I onsdags kväll sågade de de främst moderater i Stockholm som hävdar fördelarna med att ombilda hyresrätter till bostadsrätter. Det har inte alls varit lyckat - mer än för somliga. Och sättet det verkar ha gått till på i en del fall, nämligen hot och trakasserier och övertalningskampanjer för att få dem som tvekat inför ombildningen, ja, det luktar skit om det.

Pisshål i snön

40-årsfirandet är över. I lördags kom och gick ett 35-tal människor ur huset i Norrbyn. Själv vaknade jag 13.30 på söndagen med en hink intill sängen och när jag tittade mig i spegeln var det två pisshål i snön som mötte mig.
Det var under alla förhållanden en fantastisk födelsedagsuppvaktning jag bjöds på.
Lisas barn med respektive sjöng och spelade, bland annat Ack, Värmeland du sköna. Då kom tårarna. Det var så fantastiskt vackert.
Lägg till det alla arbetskamrater, gamla vänner och släkt som dök upp och ni får en bra bild av det som utspelade sig den 8 november. Nu siktar vi på 50-årsdagen - tid och plats får jag återkomma till.

På lördag ...

... missar alla ni som tycker Hälsingland ligger för långt bort en fest hemma hos mig. Allt för att fira det just inträdda 41:a året. Kom hit, vet jag.