Skoda

Skodan rullar fint, men det är som någon sa: Man behöver hellikopteröronskydd när man stänger dörrarna. Med andra ord: lite plåtigt, lite lätt, lite ... fel. Får se om vi rullar vidare i den, den är ju trots allt besiktad utan anmärkning.

Bilen klar

I dag hämtar jag bilen hos verkstaden. Efter sju sorger och åtta bedrövelser är den körklar. jag tror jag besiktar den och sedan slänger in en annons och siktar på en japan i stället. Skoda har bränt sitt förtroendekapital mot mig. Tror jag.

Katt bortskänkes

För 100 kronor får du en fin liten katthona som är tre år. Hon bor gärna på landet och är både ute- och innekatt.

Bil-aset

Bil-aset höll i tio mil, sedan började det skaka, knaka och vibrera i framvagnen. Jag är så jävla pisstrött på bilar att jag är beredd att köra skiten i Söderhamnsån och i stället nyttja cykel, buss och fötter för att ta mig fram. Den drastiska åtgärden får vänta tills domen kommer från bilverkstaden. Det kan vara en baggis. Är det ett kostsamt ingrepp måste jag vända mig till personen som sålde bilen och höra om han känt till problemen och höra hur de resonerat.

Lisa ställer ut


Lisa ställer ut på Kvarnen i Söderhamn. Tillsammans med 41 andra konstnärer verksamma i Söderhamns konstförening ställer hon ut i den oerhört vackra lokalen intill Söderhamnsån.