Milla på promenad med husse!

MMS

Milla på promenad med husse!


Öl

Drack en oerhört god Wisby Weisse nyss. Jävlar vad fod den var! Jag rekommenderar den varmt. Det är ett veteöl som är producerat innanför Visbys mur - vad nu det har med saken att göra.

Honda Accord

Vad sägs om en Honda Accord kombi? Finns en till salu i Sundsvall och det kanske blir den som får ersätta Forden. Fast sedan står det ju en Volvo i Söderhamn och en tredje bil (Kia) i Linköping.

Kritvitt

Det var fan i mig som att köra rätt in i en mjölpåse att köra rätt in i snöovädret. Startade med några flingor runt bilen i Hudiksvall, men körde mer och mer in i ovädret söderut. Usch! Stanna hemma om du kan.

Biljävlen

Det var så många anmärkningar på bilbesiktningen att det nästan krävdes två sidor för att få plats med alla punkter, ja, fan vet om han inte var på vippen att behöva byta skrivarpatron också. Nu jagas ny bil och det har aldrig funnits så många experter på både jobb och privat som har idéer om vad man ska köpa - och inte köpa.

Shoppa

Nu ska vi ut och shoppa, Lisa och jag. En tv, lika platt som min mage, står och väntar hos en kollega. Han fick den på köpet när han köpte en annan. 19 tum duger bra som reserv när tv-intressena kolliderar. Sedan ryker säkert ett par hundra när vi ska fylla på matförrådet för oss djur och människor i Söderala.

Milla

MMS

Helt otroligt! Bilden på vår hund Milla har jag skickat från mobilen till bloggen, helt trådlöst. För mig är det OSANNOLIKT.


Arnold?


Visst är personen lik Arnold Schwarzenegger? Men där hade ni fel! Det är jag i Montenegro i somras. Ingen tvättbräda på magen, men väl lite smutstvätt.

Nya året ...

... ska innehålla längre promenader (fler promenader över en timme), sundare födointag, men det började med en jättekort promenad och en pizza och arbete.